Buat duit sampingan di sini

Sunday, July 6, 2014

salam kembali.

salam..
lamanya tidak post blog kesayangan ni...
huhu dalam setahun lebih ni banyak betul yang berlaku...
al maklumlah perubahan hidup dari belajar ke bekerja.

so, mesti curious kan mana da aku.. apa da aku buat.. hahaha tidak pegi memana still atas bumi Allah SWT..

sekarang aku da genap setahun di bumi kenyalang berkhidmat dan mencari rezeki di sini...
syukur MrRite pun sama macam aku... berkhidmat dan mencari rezeki di tempat yang sama. 

banyak sudah berubah ni... dari tidak bergaji ke bergaji...dari tidak bekerja ke bekerja..
ahhah dari tinggal dengan famili ke tinggal bersendirian...

banyak juga lah yang berlaku tapi kalau aku post di sini mesti tidak cukup dan panjang lebar... 

ni sedikit picture aku la... 
korang decide sendiri ada perubahan ka tiada..




Tuesday, April 30, 2013

Game ooo game..

assalamualaikum wbt...

sejak bermastautin di rumah nih aku habiskan banyak masa untuk main game atau online.. hehehe
almaklumlah anggur belum ada hasil lagi...

lately aku download game baru yang buat aku addict.. 
apakah gamenya???

Game Dev Story

game nih bukanlah game yang ada grafik yang tip top, ia cuma game simulation-management untuk syarikat video game. game ni dihasilkan oleh Kairasoft.

dalam game nih aku jadi Pesiden syarikat. aku kena guide pekerja aku untuk hasilkan game yang lebih baik dan berkualiti.

ha ni pula antara gambar yang aku pinjam dari MrGoogle pasal game nih..




nah, comelkan?? huhuhu yang penting tiada stuck2 masa aku main..
ok lah korang cuba ya game nih best...

wassalam..


Saturday, April 27, 2013

#SEGMEN SEKEJAP BY AMIRAH AZMAN

Assalamualaikum wbt...

yey!! aku dapat undangan buat segmen... 
setelah lama menyepi akhirnya aku decide untuk sertai segmen dari gadis manis misteri Amirah Azman...

yang bestnya segmen nih unik sebab dilakukan dalam masa 5 ari saja..
beberapa minit lagi segmen nih akan habis... 
ok ne bannernya




wassalam

SYARAT-SYARAT:
  1. FOLLLOW blog mira dan SUBCRIBE facebook mira
  2. Buat entry bertajuk "#SEGMEN SEKEJAP BY AMIRAH AZMAN"
  3. Tampal banner diatas dan backlinkkan ke sini sahaja.
  4. Dah siap..hantarkan link penyertaan di kotak komen SAHAJA!!
 HADIAH:
  •  1x DOODLE (mengikut permintaan)
  •  4x tapak iklan (seminggu)
  •  5x bloglist  (sebulan)
  •  3x review

PEMILIHAN:
- secara RANDOM

TAMAT TEPAT JAM 10.00 malam 27/4

aku taip super fast sebab mau join segmen nih...
apa2 pon doakan aku dapat doodle tuh ya...
amin

Kengkawan yang SemPoi!! Tq FolloW MissFyda