CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Buat duit sampingan di sini

Tuesday, April 30, 2013

Game ooo game..

assalamualaikum wbt...

sejak bermastautin di rumah nih aku habiskan banyak masa untuk main game atau online.. hehehe
almaklumlah anggur belum ada hasil lagi...

lately aku download game baru yang buat aku addict.. 
apakah gamenya???

Game Dev Story

game nih bukanlah game yang ada grafik yang tip top, ia cuma game simulation-management untuk syarikat video game. game ni dihasilkan oleh Kairasoft.

dalam game nih aku jadi Pesiden syarikat. aku kena guide pekerja aku untuk hasilkan game yang lebih baik dan berkualiti.

ha ni pula antara gambar yang aku pinjam dari MrGoogle pasal game nih..




nah, comelkan?? huhuhu yang penting tiada stuck2 masa aku main..
ok lah korang cuba ya game nih best...

wassalam..


Saturday, April 27, 2013

#SEGMEN SEKEJAP BY AMIRAH AZMAN

Assalamualaikum wbt...

yey!! aku dapat undangan buat segmen... 
setelah lama menyepi akhirnya aku decide untuk sertai segmen dari gadis manis misteri Amirah Azman...

yang bestnya segmen nih unik sebab dilakukan dalam masa 5 ari saja..
beberapa minit lagi segmen nih akan habis... 
ok ne bannernya




wassalam

SYARAT-SYARAT:
  1. FOLLLOW blog mira dan SUBCRIBE facebook mira
  2. Buat entry bertajuk "#SEGMEN SEKEJAP BY AMIRAH AZMAN"
  3. Tampal banner diatas dan backlinkkan ke sini sahaja.
  4. Dah siap..hantarkan link penyertaan di kotak komen SAHAJA!!
 HADIAH:
  •  1x DOODLE (mengikut permintaan)
  •  4x tapak iklan (seminggu)
  •  5x bloglist  (sebulan)
  •  3x review

PEMILIHAN:
- secara RANDOM

TAMAT TEPAT JAM 10.00 malam 27/4

aku taip super fast sebab mau join segmen nih...
apa2 pon doakan aku dapat doodle tuh ya...
amin

Friday, April 26, 2013

Gambar Ic

assalamualaikum wbt…

haha ni cerita lapuk jua la…

aku teringat jadi mau share saja2 di blog nih la..
lepas interviu SPP hari tuh, kalau korang mau tahu pasal interviu tuh klik SINI
aku adalah pegi CIMB Bank branch Api-api Centre untuk cashkan cek.
kalau mau cashkan cek kenalah bagi sekali IC kan? masa di kaunter tuh aku pon bagi lah cek & ic aku…. bila saja pegawai tuh amik ic aku dia cakap

“cantik gambar ic kamu nih”

aku yang masa tuh blur dan senyum seja… unplanned kena puji. padahal gambar ic bukannya cantik pon. ntah-ntah banyak orang bagi ic dengan pegawai tuh gambar tidak macam ic aku kali.
the best part lagi pegawai tuh bukan lelaki ok, perempuan. di mata aku dia lagi cantik. bersyukur sebab orang puji… heheheh sebabnya kalau lelaki puji mungkin ada yang tidak betul… amin…

tapi kan rupa paras nih kurniaan Allah SWT terus aku bersyukur dengan Allah SWT…
terima kasih Allah SWT kerana memperelokkan rupa paras ku, aku mohon Engkau perelokkan lah jua budi pekertiku… amin…

mesti korang panasaran mau tengok gambar ic aku tuh kan?? wow panasaran gitu… aku perasan artiss you…

kejap tengok dulu dalam lappy nih ada ka tidak gambar ic aku nih…. nasib baik ada… ni korang banding lah ic baru dan lama aku… sadis you ic lama aku macam macik2..

0503201310329

nih gambar masa baru amik ic hari tuh tu yang gembira sakan… ic baru la katakan…

0503201310333

ha… tu saja lah.. sekarang aku just duk umah & bukannya banyak berjalan… sebab tu lah tidak banyak entry baru…

wassalam…

Kengkawan yang SemPoi!! Tq FolloW MissFyda