Buat duit sampingan di sini

Tuesday, February 8, 2011

Blog aku ada malware!!!!

salam all... 




huhuhu da dapat punca napa blog aku lidut(bahasa sabah: lambat) btol buka... rupanya ada malware nih... huhuhuhu.... luckily, ada yang bagitau aku... huhuhuhu Tq ar nanakimie....
 pas jak aku tau blog aku kena malware, terus aku search google macamana mau selamatkan blog aku nih.... time tuh aku pikir kalaulah x dapat diselamatkan nescaya meraung sampai ke pagi la jawabnya...


bila uda bukak beberapa blog (nda ingat ooo sapa blogger2 tuh... jap cari balik..), aku trus ikut la nasihat diaorg nih.... TQ so much....


sekarang nih... blog uda pulih sediakala... next time aku akan berhati2 meletakkan apa saja dalam blog aku nih....


kalau blog korang ada masalah sama rujuk blogger2 ni...
Teratak Usang
Lagenda Mahsuri

sungguh bersyukur dapat selesaikan hal blog nih..

5 comments:

nanakimie said...

most welcome sis...da ok da,senang da nak bukak blog sis:)nyah kamo si virus!hehe..

beaty said...

dei takutnya kalo ada ini....nanti mau cek jua

MiSS Fyda said...

nanakimie: ok da... ehheheh hhepi aku... shoooo kamu virus...

beaty: eya bah sist... rajin2 cek guna webmaster tools ya

akubiomed said...

Memang leceh bila diserang virus rasa marah pun ada. Harap-harap sudah selesai masalah virus ini :-)

MiSS Fyda said...

akubiomed: btul tuh... leceh la layan virus2 nih