Buat duit sampingan di sini

Monday, May 23, 2011

GA CikNemo

















salam all... hari ni aku pon bingung2 mo join GA dr cik NEMO..... dulu sebelum2 nih selalu gak singgah blog cik Nemo nih... heheheh..


julung2 kali ni dia bt GA.... hadiah pla bole di request kan.... haa ni syrat2nya...




1. Add as a friend Zeera Boutiquee di Facebook. (sebab diorang penaja. Kalau dah jadi friendlist tak payah add dah)
2. Sila buat satu entri mengenai giveaway ni dan tampal banner ni dalam entri tersebut. 
3. Jangan lupa link kan sekali banner tu ke belog Nemomimosh.
4. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang pasal uols tag diorang.
5. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen dan penuhi maklumat yang diperlukan :
Nama kat Facebook : ________________(senang nak check korang dah add Zeera Boutiquee ke belum)
Link : ____________________________ (Link entri yang korang buat pasal giveaway ni)




ha... ni hadiah2 nya... pilih satu jak tau...


AKU MAU NO 7!!!

syarat 
no 1... uda add n like page penaja...
no 2.. da wat entry...
no 3.. ok da
no 4..saya tag Alynah, Beaty dan CikJumi
RASANYA TU JAK.... 

P/S: doakan aku dapat bag tu ya... ngeh3
           

2 comments:

beaty said...

WAH NANTI SA JOIN...LAMA KO BERCUTI BLOGGING KAN

cik Nemo said...

Thanks sebab join GA cik Nemo!

Good luck!