Buat duit sampingan di sini

Thursday, July 21, 2011

Giveaway: Saye suke shopping online!

image

Assalamualaikum semua…..
ni aku mo join GA dr Butikpinkku ni…
beberapa hari yang lalu aku search rambang je kayword pink sampailah erjumpa dgn butikpinkku….


apa lagi, aku pon mata rambang la… apa yang aku teruja sesangat sampai lebih 3- 4 jam servey butikpinkku nih inner neck custom made yang best… warna pon ada pelbagai… Insyallah aku akan jd pelanggan butikpinkku nanti…


lagi satu, sekarang nih ada GA dianjurkan oleh butik pinkku nih… banyak tau hadiah yang pemilik butikpinkku nih sediakan untuk GA nih… siap ada penaja lagi tau…. korang x percaya???? korang baca entry nih sampai habis…


disebabkan aku sangat teruja dengan inner neck dan GA yang dianjurkan, aku pon pakat2 dgn adik aku Alynah utk join GA nih… 2 malam kami plan macamana mau join GA nih dgn sekreatif mungkin….


akhirnya, kami pon decide mo join… kami pon ada melukis2 untuk join GA nih….


meh tengok entry GA kami dulu ya… entry kami nih simple saja… kami cuma bagitau sebab utama kami suka shopping online…



1a
ni kami siap buatkan banner lagi….



2
1. kami nih malas bersesak-sesak… lagi2 bila dekat2 raya, christmas atau tahun baru cina… boleh jadi pening dalam kedai yang dikerumuni oleh orang….



1
2. mudah, senang dan menjimatkan… jimat apa? tenaga untuk melangkahkan kaki meronda semua kedai, jimat masa, paham2 la kalau pompuan nih mesti servey sepuas hati baru beli… jimat apa lagi? makeup… x payah susah2 makeup… dan jimat segala-galanya…. x paya meredah panas atau hujan… duduk depan komputer atau laptop dibawah kipas angin pon bole shopping…



5
3. banyak benda free dan promosi… kalau online ada yang buy 1 free 1, ada yang free postage, ada yang promosi raya, aidiladha… macam2 lagi…



3
4. yang nih lagi best… bila shopping online kita boleh custom made… contohnya T-shirt kita bole design dan beli, barang kemas macam DSK Jewelery, handbag custom made…  barang3 custom made ni unik tau x sama dgn orang lain…



4
5. ni pon penting… kalau shopping online kita lebih up to date… lebih mengikuti fashion terkini… misalnya, shawl anting2, skirt gipsi, seluar hareem dan jaket ruffled…. lagi pon kalau barangan atau trend terbaru internet adalah lebih cepat tersebar.



haa… tu la top 5 sebab kami nih suka la sangat shopping online….

kalau korang mo join GA nih korang KLIK SINI untuk syarat dan info lanjut….
untuk bagi semangat korang berkobar0kobar join GA nih ha… ni antara hadiah yang disediakan


1st:
Shawl by butikpinkku
Inner by butikpinkku
Kain Pasang Sulam by Butik MyRania
Gipsy Anna Style Retro Sling Bag by Bifa's Collection
Lovely Clutch by Islamio Paradise
MAC Gloss Glam by Styleholic Chick
Eyeliner, Pencil Brush by LovelyOne Shop
Accessories by Midfashion Shop
Brooch bunga by Nurwiyah Collection


ni bukan satu2nya hadiah yang disediakan… ada lagi hadiah yang lain….
15 orang akan dipilih untuk jadi pemenang… lumayan kan??? so, apa lagi join la ramai2… x rugi pon…


tarikh tutup x. akan diumumkan bila2 masa saja..

kami TAG
Adynda
CikNad
CikSaida




ha ni pula penaja GA nih…
image
Shawls & Inners by butikpinkku
ni la penaja hadiah yang utama aka penganjur



image
Kaen Pasang by Butik MyRania



image
Baby apparel & Cosmetics by LovelyOne Shop



image
Tudung Denim by Mazniza Othman's Shop



image
Lens dan Handbag by Bifa's Collection



image







Lovely Clutch by Islamio Paradise



image
MAC Cosmetics by Styleholic Chick



image



image
Pin Comel by Kitty Shawl



image
Accessories by Midfashion Shop



image
Accessories by NURWIYAH COLLECTION






fuhhh… banyakkan penaja GA nih…. aku rasa ni lah entry untuk contest atau GA terpanjang aku pernah buat… harap2 terpilih untuk salah satu hadiah tu.. kalau dapat no 1 laaaagi bestttt,,,,


gudluck everybody!!!!






6 comments:

Graxieparadise-ejm said...

macam i nak menang? hahahahaha sia mau ooooo

MiSS Fyda said...

join la EVA.. ehehhe

butikpinkku@gmail.com said...

thanks again tau join.. GA close 15hb nih.. 17hb Ogos, 6 pg fara announce winner kt blog taw..

ps: sila2 lah tempek banner butikpinkku taw~ muaxx~ XOXO..

fiQ'Ra said...

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html

Diera Tekikushika said...

love shopping ?? wooww do visit us at http://twynzshophouse.blogspot.com/ byk produk yg bagus ditawarkan dgn harga yg sgt berpatutan ! come grab something form us !

Diera Tekikushika said...

love shopping ?? wooww do visit us at http://twynzshophouse.blogspot.com/ byk produk yg bagus ditawarkan dgn harga yg sgt berpatutan ! come grab something form us !