Buat duit sampingan di sini

Tuesday, August 2, 2011

I’m sooooo happy…

assalamualaikum….
heheheh beberapa hari nih aku sangattt la hapi… bukan nya apa… Sabtu lalu aku p date ngan MrRite… al-maklumlah dekat bulan posa so jumpa la sekali…. lagi pon MrRite nih baru balik dari Sandakan seminggu bercuti di sana… ada ole2 yang mau dibagi dgan aku… so, aku pon ngedate la… ehhehehehhe
tmpat tujuan Wawasan Plaza…. sebab terminal bas dekat ngan Wawasan Plaza.. oleh sebab aku nih awal sikit dari MrRite aku pon ronda2 la kejap…. pegi Parkson, pegi DOSS… oppssss… nah di sini lah kegembiraan berlaku…


DOSS adakan mega sale… RM10, RM15.90 dan RM19.90… aku pon apa lagi… melekat la lama pilih2 kasut… sesekali aku tgk kasut yang RM10 tuh jenis kasut yang selalu aku pakai pi Kuliah… aku pon pa lagi, cari size dan rembat 2 pasang kasut yang harganya cuma RM20… lepas uda jumpa MrRite dan makan2 kami pon pegi Centre Point… sana pon ada outlet DOSS… apa lagi aku pon pi jua Doss CP… rembat lagi sepasang kasut RM10 jua… hehehehhe… bukan apa, nanti 12 bulan September buka sem uda so, kira beli terus untuk di pakai masa kuliah nanti…


tu lah yang meng happy kan aku… sememangnya best shopping dekat2 festival mcm Raya nih… semuanya SALE…

300720115922
300720115923
300720115924



300720115925
300720115926
300720115927

ni dua pasang pertama yang aku beli di DOSS Wawasan Plaza…
ni pula yang aku beli di DOSS Centre Point….

300720115928
300720115929
300720115931

so… korang pi la cek DOSS outlet di tempat korang ya… mana tahu lebih muranh lagi…
ingat ya kawan2… jadilah pembeli yang bijak ya….
Selamat Berpuasa……

2 comments:

Miss Sunshine said...

cantiknye kasut.... ^_^

MiSS Fyda said...

x adala miss sunshine... tq ya