Buat duit sampingan di sini

Tuesday, February 1, 2011

Tahniah para pemenang!!!!!!!

salam all... hehehhehehe korang mau tau kan sapa yang tercabut nama???? ok straight to the winners....




pemenang hadiah keychain 



















pemenang hadiah saguhati






















hadiah misteri pula dimenangi oleh....



 hadiah misteri akan diberitahu dalam entri yang akan datang....






kepada yang terpilih sila e-mel aku butiran seperti dibawah ni  
- nama yang korang gunakan join GA aku nih
- nama (yang korang prefer aku tulis time antar hadiah korang nih)
- alamat
- no hp


aku berikan masa seminggu untuk korang e-mel aku....



terima kasih sangat2 ngan korang yang sudi join GA aku nih... tanpa korang GA nih x kan berjaya... aku sangat2 bersyukur sebab GA nih telah menemukan aku ngan ramai rakan2 baru.... Terima kasih semua....









  (Gumbira aku GA selamat habis n berjaya...)

17 comments:

mizz_aainaa said...

tahniah kepada pemenang.. huhu..
tak ada rezeki..
;(

NadiRah said...

nad tak sempat masuk!! huhu

aanie said...

tahniah semua pemenang....

MiSS Fyda said...

mizz_aainaa: x pa... next time maybe akan ada rezeki... TQ sebaba join ya...

NadiRah: nad, it's ok... next time join ya... :)

aanie: tq sebab sudi join... :)

Miza Yusof said...

tahniah pada pemenang :)

b a m b a m ' s said...

congrats winner!!! :)

MiSS Fyda said...

Miza Yusof & b a m b a m ' s : tq korang sebab sudi join....

shera haifa said...

cian kita trsepit tngah2.no 10 xmnang pun.no 9 n no 11 menang lak..xmngapa xde rzki..thniah kpd yg menang

DiNaZ said...

tahniah pada yang menang :)

mamaaedrean said...

wah tahniah semuer :)
jemput singgah jenguk kami yer ;p

miz ruha said...

tahniah kpd pemenang smua,,,,

Myra Jay said...

Thniah pada yg bertuah.. MJ tak bertuah kali nie.. :(

anisahsofiah said...

alhamdullillah..
alamat emel? xde pn...

Mrs. Asida said...

Alhamdulillah..

Nanti asid anto alamat ek.. Thanks

nanakimie said...

nana da email,xdapat gtaw yer:)

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

AkmaFaizal said...

tahniah para pemenang.