Buat duit sampingan di sini

Friday, April 26, 2013

Gambar Ic

assalamualaikum wbt…

haha ni cerita lapuk jua la…

aku teringat jadi mau share saja2 di blog nih la..
lepas interviu SPP hari tuh, kalau korang mau tahu pasal interviu tuh klik SINI
aku adalah pegi CIMB Bank branch Api-api Centre untuk cashkan cek.
kalau mau cashkan cek kenalah bagi sekali IC kan? masa di kaunter tuh aku pon bagi lah cek & ic aku…. bila saja pegawai tuh amik ic aku dia cakap

“cantik gambar ic kamu nih”

aku yang masa tuh blur dan senyum seja… unplanned kena puji. padahal gambar ic bukannya cantik pon. ntah-ntah banyak orang bagi ic dengan pegawai tuh gambar tidak macam ic aku kali.
the best part lagi pegawai tuh bukan lelaki ok, perempuan. di mata aku dia lagi cantik. bersyukur sebab orang puji… heheheh sebabnya kalau lelaki puji mungkin ada yang tidak betul… amin…

tapi kan rupa paras nih kurniaan Allah SWT terus aku bersyukur dengan Allah SWT…
terima kasih Allah SWT kerana memperelokkan rupa paras ku, aku mohon Engkau perelokkan lah jua budi pekertiku… amin…

mesti korang panasaran mau tengok gambar ic aku tuh kan?? wow panasaran gitu… aku perasan artiss you…

kejap tengok dulu dalam lappy nih ada ka tidak gambar ic aku nih…. nasib baik ada… ni korang banding lah ic baru dan lama aku… sadis you ic lama aku macam macik2..

0503201310329

nih gambar masa baru amik ic hari tuh tu yang gembira sakan… ic baru la katakan…

0503201310333

ha… tu saja lah.. sekarang aku just duk umah & bukannya banyak berjalan… sebab tu lah tidak banyak entry baru…

wassalam…

2 comments:

impreza awie said...

ok...mmg cantik dan nampak berbeza sgt :D wat a nice story to share :D

MiSS Fyda said...

timakaci... hahha saja update blog cita picisan sebab tiada story sebab duk rumah tanam anggur.. :) tq komen ada jua yang baca post merepek aku nih.. hohohoh