Buat duit sampingan di sini

Tuesday, April 9, 2013

Temuduga Suruhanjaya Perkhidmatan Pendidikan (SPP) 2

assalamualaikum wbt...

aik apasal sampai 2 kali post benda yang sama ini??
bagi yang terlepas dengan post aku sebelum nih KLIK SINI
hahah sebenarnya panggilan temu duga yang lalu itu ditangguhkan oleh SPP..

down terus aku korang tau... bukan aku saja semua kawan2 aku pon sama jua...
syukur alhamdulillah tadi dapat panggilan semula... moga2 kali nih tiada lagi penangguhan...


doakan interviu berjalan lancar nanti ya...

dan doakan kami dipostingkan dengan segera...

amin
amin
amin...

wassalam




3 comments:

Imprezaawie said...

owh...wow..tahniah dapat panggilan temuduga...walau da terskip yg sblum ni...buat yg terbaik untuk temuduga...smoga dapat :D

amin3

MiSS Fyda said...

hehehe syukur... harap2 bjln lancar semuanya... amin.. tima kasih utl doanya ya.. :-)

Imprezaawie said...

hohoho...same2 untuk doa tu...usaha awk lebih penting...

haaa..ni nak kasi tau..sy da tag awk kat post baru utk contest yg sy join @
http://imprezaawie.blogspot.com/2013/04/the-2cd-giveaway-by-farah-arina.html

sy harap awk join la skali...memeriahkan lagi contest tu...