Buat duit sampingan di sini

Tuesday, November 30, 2010

The Face Shop Llalalala~~~

salam all.... okey.... dalam post yang sebelumnya aku ada mention kan aku beli makeup time outing... korang x ingat????(sedih aku....) tgk n baca post d bawah nih... hehheheh... ingat uda kan??(ingat tu... heheh) sambung cita balik...
korang tau aku sebenarnya aim palette elianto yang best tuh.... tapi sampai2 jak aku d elianto palette tuh da sold out!! (nangis aku seketika... T.T)... jadi tuk mengubat ati yang lara aku pon menjejakkan kakiku ke THE FACE SHOP buat pertama kalinya........(pjg pla noktah aku nih)
rupanya, diaorang pon da wat sale nih.... banyak produk yang best2 tau.... time aku p tuh aku rembat 2 produk yang aku sukaa sangat3.... (actually mau rembat g blusher tapi x jadi...)



ni packaging diaorg... kiut kan??? paper bag jer tapi still look nice...



ni benda yang aku rembat awal2 lip balm.... lip balm diaorg ni ada 3 perisa... yang aku amik nih orange, ada lagi cherry n strawberry kalau aku x silap lah....


ni texture lip balm nih... yang macam uda diguna tuh aku yang pakai... jangan fikir dijual sudah diguna okay? ni aku pakai direct pas beli..


ni la close up lip balm baru aku nih.... cap dia pon kiut kan? gliter2 nih... like it!!!



ni pla brow pencil yang aku suka.... brow pencil nih best juga tau... dia macam pen yang diputar barulah inknya kuar... ehheheh x jelas d cini tapi cuba tengok pic d bawah...


brow pencil ni double ended tau... sebelah ink pencil n sebelah lagi berus utk berus kening yang udah diwarnakan...

sebelum nih aku rasakan THE FACE SHOP tuh mahal n standard jak kedainya
... tapi disebabkan oleh sale ujung tahun diaorg pon buat sale juga....
lip balm yang aku beli tuh dalam harga RM8 jak n brow pencil tuh dalam harga RM7 jak... so pembelian yang berbaloi2....
korang jangan lupa p singgah THE FACE SHOP ya....
service diaorg pon sama macam elianto gak friendly jak~~~

TQVM 4 reading dis post....


2 comments:

Graxieparadise-ejm said...

wahhh,,,,,,, i love make up too. much more, sia sangat suka elianto, mmg friendly and product as well bagus.

Graxieparadise-ejm said...

yeah, sia pun suka make up, i like elianto too. banyak choice. colour of the eyeshad menawan. everyone mampu beli. fyda, skin food pun ok go and try hehehehehe ada murah and mahal tp ok lar. hehehe. if foundation sia cadang loreal. hehehe maybeline oso ok........ love make uppppppp