Buat duit sampingan di sini

Saturday, November 20, 2010

Misi Jalan2: misi 3 Bowling>>DONE!!!


salam all............
hehehhe.... sowi uall... aku lambat update recent aktiviti aku nih... hehehehhe....tgk tajuk d atas msti korang blurrr kan.... ok2 penjelasan nih.... amik kerusi ya tuan2 puan2 n cik2....
Misi jalan2 nih sbnarnya mcm group yang kami (sekumpulan manusia yang berkawan + berjalan bersama2 yang tinggal d umah yang sama+ ketawa sama2 n bla bla bla....) wujudkan... memandangkan kami uda banyak kali kuar enjoyyyy sesama.... (japp tarik nafas luk...) kami decide untuk wujudkan group ini... hehehhe

so, entry kali nih untuk cita sal kejayaan kami menyelesaikan misi ketiga iaitu BOWLING!!!!!
misi nih kami jalankan pada 19hb(aisyeh.... formal bah) lalu... mula2 cuma 2 atau 3 org jak join pastuh stelah berkempen n memujuk maka 8 orang berjaya menyertai misi sulit ini....
spt yang korang tau, skrg nih time exam so kami p enjoy time exam kan???
mang GILA la misi nih... tu yang menjadikan misi ini sulit dan sukar....

maafkan aku sal pendahuluan yang panjng lebar.... sori ya korang.... masa kami spend lebih kurang 4jam... tapi tension + penat +stress uda terrelease dalam misi nih....


furst, kami decide p isi perut di KFC...
sempat lagi posing2(padahal pkerja 2 KFC tu uda tgk2 kami nih.... terdetik kali hatinya"order ka x budak2 nih?"... heheheh sowi2 pose luk arr...)


selesai jak perut berisi kami pon p la tujuan utama kami.... UBOWL.... opss misi ini dijalankan di 1BORNEO ya... harap maklum... so korang tgk la gelagat kami main bowling nih... da antara kami yang pertama kali pegang bola bowling tau.... hehehhe(including me.... lama uda x main bah...)

lontaran NOI


lontaran ONIA...



lontaran SYIKIN....



lontaran SAIDA



lontaran INTAN...

lontaran ANA...
ha uda tgk kan gelagat kami... ni pla para pemain yang terlibat.... SILA lah BERKENALAN~~~










sebelum balik tuh kami sempat snap2 pic lagi nih.... (MISI berjaya!!!)

actually, ada vid lagi... nampak lagi meriah n konfem pecah perut nih.... aku try upload ar dalam masa terdekat nih... meanwhile just jenguk2 blog aku nih....

TQVM 4 reading...
bye...





2 comments:

dynda_zaa said...

wow.. enjoy sakan ba diorang hihi

fydang said...

ni tension tahap gila uda... hehehehhe mang cari nahas padahal esoknya da antara kami tu yg amik paper exam... huhuhu