Buat duit sampingan di sini

Tuesday, November 30, 2010

Kupon Kesihatan~~

salam all... ni kali entry pesal kupon kesihatan yang disediakan oleh pihak UMS....
sebenarnya, as a student, kami dapat dua kupon kesihatan setiap semester yang harga tiap kupon tu RM35=RM7o se-semester. so dalam semester nih aku nih jarang sakit... so kupon tuh kami trade ngan barangan atau ubat yang kami mau la di Permai Polyclinics sahaja...

bebaru nih kami beramai2 menyerbu Permai Polyclinics nih n tunaikan la kiranya kupon2 kami tuh kepada barangan.... ehheheh~~~ aku tkarkan untuk dua barangan iaitu feminine wash n supplement..


ni plastic Permai Polyclinic...

ni pla feminine wash aku pilih... PH Care... belum try lagi nih... aku nih jarang pakai benda macam nih... dulu pon aku pkai yang Rossa duta produk tuh...



susah jua mau syorkan benda nih sebab aku lom try... nanti aku akan wat review ar...


ni pla supplement yang aku mention tadi.... dengar kata benda nih bagus tuk pompuan... dalam sekotak nih ada 30 biji kapsul... so utk sebulan la kan?... ni pon aku lom stat makan sebab aku mo tunggu bulan 12 dlu... kalau benda ni bagu nanti aku syorkan yaa...

kalau korang mau cari dulu benda nih pon ok gak... nanti kita sharing2 saja pengalaman kita....

aku rasa semua pending post uda aku postkan... fuhhh... kalau korang tengok tarikh post tuh korang tau la bapa banyak post aku dalam 1 tarikh tuh... heheh bukan apa susah kit mo update blog sebab aku x broadband... nanti bila aku da uda bband aku bgtau okay....
korang doa2 la untuk aku ya...
TQVM 4 reading dis post...

2 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

bgus jg ah ums ada kupon kshatan lg..
ki d uum dlu,
nada laaa apa2 kupon..
tgu sakit bru pg mnta ubat..

evenig primerose oil tuh bagus utk mlancarkan peredaran drh tuh..
kas seimbang hormon..

fydang said...

hehehe bolelah... tapi yang sadis kupon tu end up beli produk ksihatan....
tapi, kira ok jua la...
ya ka evening primrose oil tu bagus... wah, x sia2 aku tebus benda tuh.... thanks 4 da info... really appreciate it...