Buat duit sampingan di sini

Tuesday, November 30, 2010

Get Out!!!!

salam all...
entry kali nih bukannya mau halau orang kuar tapi diriku nih yang dihalau kuar...
jangan terkejut.... aku bukan dihalau kuar lecturer ka, bapa ka atau mr Rite aku ka... tapi oleh CHASE PERDANA.....
msti korang blur2 lagi nih.... kita berbalik kepada history di sebalik kaitan antara aku n Chase Perdana nih....
korang sedia maklum kan aku nih pelajar UMS.... ok... aku tinggal di kolej Kediaman E,UMS yang bersifat swasta... kebiasaannya, kami akan stay bilik yang sama selama 2 semester= 1 tahun... tapi, disebabkan swasta yang meneraju kolej E maka kami diusir walaupun ni semester 1 kami dalam bilik tersebut...
tidak bole salahkan diaorg juga... diaorg pon mau cari makan jua... berbalik dengan usiran tadi kami pon akur untuk mengangkut barangan kami untuk dibawah pulang... aku sebagai ketua rumah pla msti bertanggungjawab terhadap barangan rumah yang ada... nasib baik bilik stor disediakan.... so packing la kami serumah.....


antara luggage yang kami packing...


barangan rumah termasuk barangan housemate yang lain..

tu je la ceritanya... sian kan?? pa le buat.... tapi kemudahan di kolej E nih bagus jika dibandingkan kolej kediaman yang lain... jadi timbal balik jak benda tuh....

TQVM 4 reading post merapu nih

2 comments:

beaty said...

Aiya..Chasa Perdana lagi ni..Dulu sis tinggal d Kolej A..heheh. Yess kolej E memang privatized kan..huhu..

fydang said...

ya la sis... what to do?..
eh sis alumni ums ke? wah2 nda sangka jumpa senior dalam blog nih....
nice to meet u sis...
=>