Buat duit sampingan di sini

Saturday, November 27, 2010

Tea BoX~~~

salam all... hehehhe entry kali nih sal 1 of my fav jua>>>> TEA BOX!!!!
konsep bran d tea box ni sama ngan COOL CITY n YOYO CAFE....
dulu aku nda pon membeli Tea Box ni sbb aku ingat mahal.... pas tuh bila uda rasa sbb kawan promote aku suka trussss.....(i like3)
Tea Box ni mnggunakan teh sbgai main ingredients produk diaorg...(aku nih mang minat mnum teh)
25hb lalu jr aku balik da p pada malam sblm 25hb aku trun tmankan jr aku tuh>> NOI utk mbeli teabox(mcm org mngidam kan???) so smpat la jua snap2 pic....


ni menu mnuman TEA BOX






NOI yang gumbira dpt mnum TEA BOX sblum balik kg....

antara tools d Tea BOx



billboard Tea BOx

ok lah tu jak untuk entry Tea BOx... kalau tmpat korang ada Tea Box try2 la mnuman diaorg... SodaPPP....

4 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

d kk,d mna ada tea box ni??
mgkn telimpas sja..
hihih..

mcm mo cuba ni

fydang said...

d kk baru ada 2 jak outlet dia... d 1Borneo bertentangan KAISON n 1 lagi d kolej kediaman kg E...
try la... best2.... oops teda pla pic mnuman dia...

alynah.rai.gorilla said...

sedap yg vanilla tuh...hmmm~

fydang said...

eya choco vanila frappe