Buat duit sampingan di sini

Thursday, December 23, 2010

AutoPing Entri di BlogLarian FB




salam all....
kali nih aku buat entry tentang BlogLarian lagi la.... sekarang uda ada AutoPing Entri da... d mana lagi kalau x d FB......
heheheh... jadi aku pon mau mnyibuk join(mestilah join!!!)... lagi pon tarik tutup pendaftaran nih besok...
 lagi satu aku da dapat umah da dalam BlogLarian nih....
tada.
.
..
...
..
.
Rumah Blog 152


Kebaikan BlogLarian: 
Mudah, pantas n cepat... dapat load 6 blog dlm 1 window..... like it..


Keburukan: 
Sedikit slow sebab mungkin saya guna broadband...


Tarikh tutup pendaftaran Autoping nih Besok (24/12/2010)
apa2 korang p jak blog BlogLarian nih....SINI
so, cepat2 hebahkan brita ini!!!!


TQVM 4 reading...

3 comments:

lynn angel said...

hehe..nanti boleh la melawat2 awk selalu.. BW.. :)

Lynkin84 said...

ui bet..klo lum ada umah lg xdpt laa tu kan daftar autoping..huhuhu

MiSS Fyda said...

lynn angel, thanks dear... u are welcome in my bloggg...


lynkin84, macam nda dapat oo... sebab dia mnta no umah...