Buat duit sampingan di sini

Monday, December 20, 2010

'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA

salam all...
haa ni pon salah satu kontest yang aku nampak time blogwalking td... kontese ni aku nampak ramai yang join... pastuh aku selongkarla lappy aku nih cari gambar aku peace2... alih2 terjumpa lak gambar masa kitaorg p pedalaman....


so, aku rasakan pic tuh boleh la diterima oleh MISS EZAN IDMA...
oke, ni syrat2nya...

1. mcm biase la. follow la belog EZAN. kalo tak follow pon takpe.

2. mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA.
(blogger only)

3. letak banner contest ini di entry anda dan di sidebar berlink kan belog EZAN.

7. tag kan kengkawan anda juga blogger seramai 3 org. atau 30 org. (wow!!!)

8. suda join tinggalkan komen anda pade entry kontest ini supaye senang EZAN nak g kat belog korang. and tengok korang peace(mesti wat tau!!)

9. tarikh tutup pade 01 january 2011 okey.

10. hadiah? mystery gift from EZAN IDMA. jengjengjeng


mang banyak yang join kontest nih, tapi ada beberapa kategori yg EZAN pertandingkan:

1. Peace paling Rock n roll

2. Peace Paling Ayu mcm pompuan melayu terakhir.

3. Peace Paling Kelako. kah kah

4. Peace paling Tak Cover cun.

5. Peace Paling cun, ciut miut segale ah.

6. Peace Paling menggode jiwe rage awww. tergode mak! ;p

7. Peace Paling ''eh eh nak peace ke tak ni''

8. Peace Paling Tough macho dan sasa. Untuk lelaki sahaje!

9. Peace Berkumpulan Paling Happenning,meggembirekan, ish heppy la pendek kate.

10. Peace Berduet Paling menarik hati. dr mate jatoh ke hati ;p

11. peace paling skema! haih. :)

Dan Special category untuk PEACE PILIHAN HATI EZAN IDMA.

haa, banyakkan kategorinya.... k la ni pla pic yang aku antar masuk kontest...
.
.
.
.


siap pakai life jacket lagi tuh.... bukan apa pic ni diamik dalam sampan yang kami naik....
hopefully jadi la pemenang... mana2 kategori pon x pa....

blogger yang aku tag ialah:
DREAM LOVER
ALY

1 comment:

dynda zainurfarina said...

ok ok.. nanti dynda try tengok dulu pixta gambar peace yee...hihihi