Buat duit sampingan di sini

Saturday, December 25, 2010

Contest Realiti dan Fantasi: Bersama Laptop Tersayang :)

Glitter Photos







salam all... 
menyempat lagi aku BW tadi n terserempak lagi kontest... besalah sekarang nih Contest ada di mana2 jak... yang bestnya hadiah contest nih lumayan tau.... mau tau apa????
WANG RINGGIT!!!!! (mata duitan btol minah nih.... sapa yang x mau duit??? bgtau aku...)


ok direct kpd syratnya...


- buat entry n link tros kepada penganjur iaitu...... Reiko91


- letak banner contest pada blog korang...


- macam biasa, lepas join tggalkan link korang pada entry kontest di blog Reiko91.... sini lah




TARIKH TUTUP: 31 DISEMBER 2010




HADIAH:
1st: RM80
2nd: RM60
3rd: RM30


dan
RM30 hadiah saguhati utk org yang paling sempoi!!!!


berbaloi kan?????
kalau mau lebih detail korang klik jak
S I N I




skrang penyertaan aku plak....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.











soalan wajib nih


macamana dapatkan laptop?
kira duit sendiri... 1st PTPTN beli lappy nih... untuk mudahkan kerja2 kuliah n assigment dibuat....






kenapa join contest ni?
sebab utama mau menang!!!! mana2 tempat pon okay apa... sebab sekunder untuk meramaikan contest n tunjukkan lappy kesayangan aku... huhuhuhu




kenapa anda mesti menang?
saya mesti menang sebab saya berusaha untuk snap2 gambar untuk contest nih... heheheheh.... lagi satu saya mesti menang sebab saya uda join contest nih... *wink2* =)




tu jak lah penyertaan aku nih...
wish me luck ok????


TQVM 4 reading...





2 comments:

ReiKo91 said...

cun gak lptop 2 :) ada nma2 lg ek
thanks jOin :)

joyahLisa said...

good luck juga utk kamu
:)