Buat duit sampingan di sini

Friday, December 24, 2010

Semporna here i come!!!









salam all....
saja jak mau bagi suspen ngan pic diatas... ehheheheh
beberapa ari nih famili aku sibuk wat perancangan mau melawat famili sebelah mama yang banyak bermastautin di daerah Semporna...
seingat aku lama uda kami sekluarga x menjejakkan kai ke Semporna....  ikut perancangan kalau jadi akan konvoi sama2 ngan Uncle Eddy n dua org anaknya... tapi plan B pla aku temankan mama pegi Semporna naik bas...(yey!!!!! either way ttap akan jejak kaki di Semporna...)..

memang aku sangat2 berharap dapat lawat famili seblah mama di Semporna... dengar crita ada famili yang ada bot... ehhehehe jadi macam cerah jak peluang mau pegi pulau nih(yahooo....)... 



ni peta Sabah... so, secara ringkasnya kami akan melalui perjalanan yang panjang.... 

seingat aku jangka masa perjalanan dari Kota Kinabalu sampai ke Semporna selama 1 hari... tu pon pakai kereta sendiri.... masa tuh aku masi lagi budak sekolah rendah.... bayangkan lah sekarang aku uda di Universiti... Fuhhh lama gila ooo....
apa2 pon harap plan famili nih berjaya... hehehehheh

TQVM 4 reading....

2 comments:

n!da said...

cik fyda yg cun.
upenya awak orang sabahan yea..
hehe.

MiSS Fyda said...

n!da: eya... saya org Sabah... heheheh