Buat duit sampingan di sini

Friday, January 14, 2011

BLOGGER GEGARKAN 'U'

BEN ASHAARI






salam all...
malam nih wlau pon line x seberapa baik aku gagahkan juga la ke blog Mr Ben yang kira otai dalam dunia blog maya nih... sebenarnya mau join segmen Mr Ben nih Segmen: Blogger gegarkan "u"
segmen nih khas tuk budak2 u macam aku nih...
tujuan? mahu kenal2 la bah... hehehehhe


kalau korang mau info sal segmen nih lawat la blog Mr Ben ya....


kalau korang join segmen nih jangan lupa soalan cepuemas mestilah dijawab dulu


1. Belajar mana? jurusan? tahun?


aku belajar di Universiti Malaysia Sabah(UMS)
jurusan aku Pendidikan dengan Sains Sosial 
sekarang aku di tahun 3 uda... tinggal setahun tamatkan belaja (AMINNNN)




2. Asal mana? Umur?


aku asal Kudat, Sabah... tapi sekarang tinggal di Kota Kinabalu, Sabah.
umur masuk 23 tahun... 




3. Kenapa amik jurusan tu?


aku amik jurusan nih sebab mau mengajar dan jadi cigu yang baik.... kalau bole mau bantu pelajar2 yang akan jadi anak murid aku (insyallah...)




4. Cita2


of kos la aku mau jadi guru... bukan yang sempurna tapi cukuplah berdedikasi, memahami, rajin dan semua yang baik2....




rasanya tu jak la kot.... 
korang pon join la segmen Mr Ben nih....

12 comments:

arep_lockermonth said...

segmen yg menarik jugak! bole tahu pasal bloggers sedikit sebnyak!

BW lah ke ke blog arep!
ade entry baru

http://myamigosspace.blogspot.com/2011/01/gelabah-ayam.html

man yusoef said...

teringin nak join segmen ni..tapi sudah grad..nak wat camne huhu

Nursyahida Daud said...

salam perkenalan....

gud luck to u miss fyda..=)

nice t0 meet u...

yad'z said...

salam kenal dari semenanjung... golek3 dari BA... hehe^^

yatie's EPISODE said...

good luck ok? (:

follow ur blog. :D

eni said...

hehehe.. sme la join segmen en.ben ni... salam perkenalan.. :)

Nadhirah-chan said...

hehehek , selamat berkenalan yea :)

Ana Muslim said...

salam perkenalan....ana pun salah sorg join segmen nie...

Jejentik said...

cikgu!!!
bagus2...moga2 kamu jagi cikgu yg tercantik + terbaik skali ;)

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

Azrul Hisham said...

jalan2 dari blog ben...

good luck in your study (^_^)V


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Anonymous said...

Good luck in yr study yo! Hahaha!