Buat duit sampingan di sini

Friday, January 14, 2011

First Contest by Adam Haiqal










salam all....
okay aku mau join rakan blog aku yang seorg nih.... Mr Adam Haiqal... ehhehehhe (bdak jambu...)
sebenarnya lama da mau join tapi sangat lah buzy....


ok syarat2 kontest nih ialah (formaliti maa)

  1. Mesti lah follow blog Adam Haiqal.Tak hengen pun tak hapo,den tak kesah.
  2. Ambil gambar kat atas ni dan buatkan 1 entry pasal Contest Adam Haiqal nih.
  3. Ceritakan lah apa kenangan korang sepanjang tahun 2010dan buat list azam korang bagi tahun 2011.Lebih menarik kalau sertakan gambar-gambar kenangan tu(*tambahan idea)
  4. Bila dah selesai,sila tinggalkan link korang dekat MANA-MANA ENTRY Adam okay?
  5. Dan boleh tagged member.*jika mahu*
  6. Oh ye.Tajuk entry korang, " First Contest by Adam Haiqal"

Straight pada penyertaan aku ya...

kenangan tahun 2010...
banyak kalau sebutkan ttg kenangn...
salah satu daripadanya trip aku p Semporna... kesannya sampai sekarang... pergelangan tangan gelap banding dengan lengan... (huhuhuhuhu)... suda lama x jejak Semporna... kira2 13 taun... so sangat2 terkesan dalam sanubari...


masa di Semporna...


ada lagi... trip kami hampir 1 jurusan pegi buat program di kawasan pedalaman... ha yang nih of kos terindah....  bila uda join program macam nih baru aku sedar betapa diri aku nih sangat bertuah... dalam apa segi???? banyak tau... antaranya punyai parents yang outgoing n memahami... bapa aku sangat mementingkan pelajaran anak2 akhirnya telah membawa aku ke menara gading nih.... mama yang outgoing pla telah bagi kebebasan yang x dirasai remaja sebaya aku di daerah pedalaman....  fuh pengalaman yang x dapat dilupakan...


masa buat program di pedalaman....



Azam tahun 2011
- mau naikkan pointer lagi




- mau jadi lebih matang...



- buat photoshoot ngan Mr Rite...


- menang pertandingan umah tercantik n kemas...



- mau p Semporna g...

jumpa mereka2 nih  


 















- tiba2 aku blank... hehehehhe sowi adam mau tu jak la ya....

hehhe hadiah dia lumayan tau.... klik jak di nama adam di atas...

tq

3 comments:

beeha ben said...

wah! byk kenangan pengalaman die!

n!da said...

wah wah wahh..
baru balik nk pegi lagi cik fyda?
hehehe. good luck yerr. ^_^

MiSS Fyda said...

Beefa: ada la sesikit...

n!da: hehheh da ketagih mau pegi lagi la