Buat duit sampingan di sini

Sunday, January 30, 2011

~~GA dari MissFyda~~ UPDATE!!

salam all....
 huhuhu so sowi atas kesibukan yang melanda diri aku nih... hehehheh korang tau gak rasanya tentang GA aku tuh....  ok lah straight to the point...
aku dengan rasminya disini mengumumkan GA dari MissFyda telah ditutup penyertaan.... 


terima kasih kepada yang sudi join GA x seberapa aku nih.....
aku bukak blog tadi mau update GA n terkejut + terharu bila uda update dapat total 110 peserta GA tu...
terima kasih banyak2....


kepada yang uda join nbagi link tuh aku harap jasa baik korang untuk cek nama masing2 di sidebar blog aku nih.... mana la tau ada yang tercicir ka... so, please cek nama korang di sidebar aku tuh ya.... aku bagi masa sehari untuk korang cek nama + nombor penyertaan yang aku bagi... pastuh cabutan akan dibuat....


terima kasih ya.....



3 comments:

miz ruha said...

no 16 melapor diri,,,

eT said...

hehe...orait...
gudluck sume... :)

Miss Mucuk ! said...

dh cek..nma sy ada..d'no 101..ngee~