Buat duit sampingan di sini

Sunday, January 23, 2011

My precious BB.... LOVE ya....

salam all...
kali nih semacam berita yang sangat gumbira... sepatutnya aku wat entry nih lama da... tapi syukur dapat jua wat nih... sebenarnya aku sangat gumbira sebab dapat beli Broadband yang aku angan2kan dari sem2 lepas g...
huhuhu nah korang berkenalan la... aku panggil broadband aku nih  MIss BB...

MIss BB


hehehehe... tu lah aku makin kerap online nih... maklumlah mau update blog nih selalu.... tgk betapa aku sayangkan korang2 nih.....  



muka gumbira dapat Miss BB... huahuahua....

bah, tuh jak la... next time aku post lagi ya....

5 comments:

arep_lockermonth said...

hehe :P miss BB!! seronoknya~

Nasriq said...

ni baru dapat miss bb ni, kalau dapat mr hu'bb'y mau koyak senyum agaknya ek...

MiSS Fyda said...

arep: yup Miss BB... hehheh

Nasriq: kalau dapat mr hu"bb"y msti kebas mulut senyum selalu...

beaty said...

Mcm muka ko ada sama ngan school mate d UMS dulu. Dayang Farizah kalo nda silap...Ko kenal ka??

MiSS Fyda said...

beaty: opss sis x kenal oo... saya nih pemalu... (kunun lah... heheheh)